FN-forbundet har en skoletjeneste: http://www.una.dk/skoletjenesten

Her kan også læses en foreløbig FN-rapport om menneskerettighedernes tilstand i Danmark:

Om diskrimination i EU: Diskrimination i EU 2013

Prøv rollespillene Model United Nations Climate Conference og Mini Model United Nations.

 
Læs om internationale aftaler på det interaktive atlas, Globalis: Om internationale aftaler

Film: Michael Glawogger: Working man´s death (2005) (122 minutter, dokumentarfilm)

Filmen beskriver arbejdskraftens vilkår overalt på kloden: om minearbejdere der samler kul under dødsensfarlige forhold i nedlagte miner i Ukraine, om færger og containerskibe fra Vesten, der bliver ophugget med håndkraft ved det Indiske Ocean, og om mennesker, der slæber giftigt fosfor i stråkurve.

Film: Philippe Lioret: Welcome (2010) (Palace films, 155 minutter)
Et fransk drama om irakiske Bilal og en skilsmisseramt svømmelærer i Calais, der ved et tilfælde kommer i kontakt med hinanden. Bilal vil gøre alt for at krydse den engelske kanal og blive genforenet med sin kæreste i London, og hvis myndighederne ikke vil lukke ham ind, så må han søge alternativer.