Redaktionen

Redaktør af sosmenneskerettigheder.dk
Anne Nielsen
Nuværende redaktør af sosmenneskerettigheder.dk

 

www.sosmenneskerettigheder.dk er redigeret af flere mennesker fra SOS Racisme, som har været vant til at undervise og udarbejde informationsmaterialer. Arbejdet med hjemmesiden begyndte i 2008.

Ellen Farr, som er redaktør af Global Skole, udarbejdede det første koncept til hjemmesiden, som igen blev redigeret af Karen Høi med hjælp af Anne Nielsen, før den blev lagt på nettet i 2011. Efter to år valgte vi at ændre opsætningen, så den blev mere indbydende og brugervenlig. Bjarke Sahl, ENRU stod for den endelige opsætning af siden både i 2011 og 2013 og for den tekniske udlægning.

Johanna Haas, Marianne Olsen, Birgitte Olsen og John Udo Ukpo, som alle har en lang erfaring som gymnasielærere kom med ideer, forslag og referencer.

Vi vil gerne gøre siden bedre, og vil meget gerne have nye forslag og nyt materiale til hjemmesiden. Vi vil løbende lægge nye materialer ind. Har du forslag eller materialer så kontakt os på sos@sosmodracisme.dk


Om SOS Racisme:

SOS mod Racisme, Danmark, blev stiftet i 1988 og er en landsdækkende organisation med lokalafdelinger i København og Randers. Vi er en tværpolitisk antiracistisk forening, udsprunget af SOS Racisme i Frankrig, og med i flere internationale antiracistiske netværk: EGAM, ENAR og United Against Racism.
I 2017 blev navnet ændret til SOS Racisme Danmark.
 
Vores formål er gennem oplysning, dialog, kontakt og andre ikke-voldelige midler at nedbryde myter og fordomme og bekæmpe racisme og fremmedhad.